Dobrodošli u Sunčane apartmane

Slatka kućica za slatke snove

Originalna kućica iz 1881. godine krasi već dugo vremena naše dvorište. Uvijek je bila interesantna našim privatnim gostima, a i ostalim gostima koji bi boravili u apartmanima.
Prvotno obnovljena 1995. godine, 2016. je godina koja je obilježila ponovnu renovaciju ove kućice, te samim time smo je odlučili i otvoriti kao smještaj – točnije kuću za odmor.

Kućica je samostojeća, može smjestiti do 3 osobe na osnovnim ležajevima (jednostruki i bračni krevet u njenom potkrovlju), te u slučaju potrebe i dvije osobe na kauču u dnevnom boravku. Kućica ima centralno grijanje, klima uređaj u potkrovlju za ugodnije ljetno spavanje, te potpuno prilagođenu malu kuhinju sa svime potrebnim za kraći boravak. Kupaonica je prostrana s obzirom da je pri prvoj renovaciji nadograđena na začelje kućice. Ovaj prostor je krhke prirode, i u stvari je romantičan i namijenjen osobama kojima znači doživjeti jutro u ovakvom slatkom prostoru. Jedino upozorenje imamo za slabopokretne osobe te možda sasvim malu djecu jer kućica originalno ima visoke pragove, a rješenje penjanja u potkrovlje je za malo spretnije osobe.

Minimalan boravak je 2 noći.
Kućne ljubimce ne primamo u ovom objektu.

screen-shot-2016-10-25-at-7-19-23-pm

POŠALJI UPIT

0


0 Comments


Komentar

Leave a Reply