Dobrodošli u Sunčane apartmane

Smještaj u apartmanima

Od 2010. godine naša obitelj se bavi pružanjem usluge smještaja u domaćinstvu, i to u apartmanima.
Imamo dva skoro identična apartmana koji su udobno namješteni i vrlo dobro održavani. Tijekom godine primamo mnogo gostiju iz Hrvatske i regije, dok tijekom toplijih mjeseci imamo veliki broj gostiju “u prolazu” koji uslijed predaha od puta se iznenade otkrićem tako dobre destinacije poput grada Zagreba.

Apartmani su jednosobni, sa spavaćom sobom u kojoj se nalazi jedan jednostruki i jedan bračni krevet. Druga prostorija je blagavaonica, kuhinja i dnevni boravak u jednome, tako da je četvrti dodatni pomoćni ležaj smješten tu. Radi se o dnevnom krevetu potpuno prilagođenom spavanju odrasle osobe.

Kuhinja je opremljena svim priborom i posuđem, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom, te štednjakom s dva kola. Kupaonica je prostrana i ima zidanu tuš kabinu.
U oba apartmana se pristupa vrlo lako jer su u prizemlju, ali nisu službeno prilagođeni osobama s teškoćom u kretanju. Ipak, mnoge takve osobe odabiru naš smještaj radi okruženja i jednostavnosti. Parking se nalazi doslovno pred samim ulaznim vratima apartmana, a ulazi se uspinjanjem na samo jednu stepenicu u ljubičastom, odnosno tri stepenice u žutom apartmanu.

Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet, te TV u spavaćoj sobi.

Minimalan boravak je 1 noć.
Kućne ljubimce primamo na upit.

screen-shot-2016-10-25-at-7-43-09-pm

 

POŠALJI UPIT

0


0 Comments


Komentar

Leave a Reply